Születésnapi zsúrok szervezése

Dátum:

Nálunk minden adott ahhoz, hogy vállaljuk emlékezetes születésnapi gyerekzsúrok szervezését. A gyerekek születésnapi álmai nálunk valóra válhatnak: zene, tánc, ünnepi eszem-iszom, és természetesen nagy meglepetések: bohóc, bűvész, arcfestés, Star Wars-bemutató és még sok más!

A nálunk rendezett születésnapi zsúr lehet egyszerű vagy nagyszabású, de egy biztos: itt a gyerekek mindig jól érzik magukat!

Nem utolsó sorban a szülők szülinapi álmai is valóra válnak: nincs gond a takarítással, ételkészítéssel, a kevés hellyel, nem kell a tomboló gyerekektől félteni a nagymamától kapott kínai porcelánkészletet, és - ha kérik - a sok gyerek foglalkoztatásának terhét is levesszük a vállukról. A hab a tortán pedig az, hogy meglephetik a gyerekeket egy igazán különleges élménnyel.

Egy születésnapi zsúr 2-3 órán át tart, ennyi idő bőven elég a  gyerekeknek, ennél több már nekik (is) sok(k).

Ahogy minden gyerek másmilyen, minden születésnapi zsúr is másmilyen - az árak a programtól és az igényelt eszem-iszomtól függenek, vagyis minden esetben egyéni árat adunk.

Minimális létszám: 10 gyermek.

Azért, hogy a szülők legalább nagyságrendileg fel tudják mérni a költségeket, az alábbiakban tájékoztató árakat közlünk.

 • A játszószoba és a kert kizárólagos használata 2 órára, szendvicsek, innivaló (tea/szörp/habos kakaó). Gyermekenként 2000 Ft/zsúr. Ebben az esetben a gyerekek játszhatnak a csoportszoba játékaival, mi pedig biztosítjuk a díszítést, a szendvicseket, rágcsálnivalót, de animációt nem.
 • Bohóc – Duda bohóc varázsol az ünnepelttel, ajándékkal lepi meg, beszélget és játszik a gyerekekkel 9000Ft/zsúr, illetve arcfestéssel 10000 Ft/zsúr, ehhez jön hozzá a fenti terembérlet.
 • Star Wars műsor - az 501-es légió tagjai jönnek látogatóba: egy-három fős bemutató show, játékos “kiképzés”, ünnepelt oklevelet kap, gyerekek fényképezkedhetnek hőseikkel, megnézhetik a jelmezekeket (sisak, fegyverek). Igény szerint kialakított műsor, kedvenc szereplők. Ár a szereplők létszámától, jelmezek mennyiségétől, műsor hosszától függ.
 • Nyáron a kertben állatbemutatós kerti mulatság különleges állatokkal, kisállatsimogatóval.
 • Torta: igény esetén be tudjuk szerezni, az árak egyediek, hiszen mérettől, díszítéstől függ.
 • Ezen kívül is (szinte) bármit meg tudunk szervezni: bűvész, tematikus születésnap (hercegnős, tündéres, kalózos), ugrálóvár, sorversenyek, gyerekdisco...

Egy átlagos születésnapi zsúr menetrendje (tájékoztatásképpen):

 • Érkezés, kis enni-innivaló (igény szerint szendvics-falatkák, és/vagy - rágcsálnivaló)
 • Műsor
 • Tortaevés
 • Játék, rágcsálnivaló/innivaló, egyéb programok (pl. arcfestés, lufihajtogatás)
 • Vége

Várjuk az ünnepelteket és vendégeiket egy emlékezetes  ünneplésre  szeretettel - és persze habos kakaóval!

Vissza

Címkék: Hírek, Kiemelt hírek