Katona Dóra és Szabó-Schwancer Éva a

Habos Kakaó Óvoda megálmodói, alapítói. 

 

                     


Intézményvezetőnk Závodi Petra, aki sok munkával és szeretettel irányítja nálunk a szakmai munkát. Emellett végzett TSMT terapeuta (mi is az a TSMT? Kattintson ide!), aki a gyerekek szenzomotoros fejlesztéséről külön foglalkozás keretén belül is gondoskodik.

Elérhetősége: +36 30 667 8744, haboskakaoovoda@gmail.com

 


Anger Zsuzsi, Patz-Stadler Zsuzsi, Márton Bogi, Szilágyi Andi, Újlaky Gitta és Blaskovits Böbe nevelik-gondozzák a gyerekeket. Meséikkel, játékötleteikkel varázsolják el őket nap mint nap, lelkesedésük magával ragadó. A gyerekeket a játékon keresztül észrevétlenül ismertetik meg a környező világgal, a közösségi élet szabályaival, önmagukkal. Felfogásuk szerint egy-egy témát minél több oldalról kell megközelíteni: zenével, mesével, vizuális technikákkal – mindezt egyénre szabott fejlesztéssel. Fontosnak tartják, hogy a gyerekeket fokozatosan önállóságra tanítsák, ösztönözzék szeretetük kifejezésére, önmaguk és mások elfogadására, hogy olyan kisiskolásokká váljanak majd, akik hisznek saját magukban és képességeikben.

 

AngerZs

PSZS

 


Pintér Dia angol nyelvtanár – hetente egy délelőttöt tölt a nagyobbakkal, és itt kizárólag angolul beszél. A gyerekek így észrevétlenül és játékosan egyre többet sajátítanak el az angol nyelvből. A legkisebbeknek is ő tartja az angol nyelvi játékos foglalkozást. Dia egy ikerpár édesanyja, angyali türelemmel bánik a gyerekekkel, és persze csodálatosan beszél angolul.

Pintér Dia

Cs. Ferenczi Szilvia – gyermekpszichológusként segíti munkánkat. Szilvia a koragyermekkor szakértője, ami igazi ritkaság az ő szakmájában, a gyermek újszülött korától lehet kérdésekkel fordulni hozzá. Foglalkozik szülő-csecsemő konzultációval, család- és párterápiával.

Elérhetőségei:   szilvia@ferenczi.me +36 30 945 9793

Szilvi

 

 

Óvoda OM azonosítója: 201631