Csapatunk

Katona Dóra és Szabó-Schwancer Éva a Habos Kakaó Óvoda megálmodói, alapítói.

Katona Dóra
Szabó-Schwancer Éva

Intézményvezetőnk Závodi Petra, aki sok munkával és szeretettel irányítja nálunk a szakmai munkát. Emellett végzett TSMT terapeuta (mi is az a TSMT? Kattintson ide!) és Alapozó terápia tanfolyamot is végzett, aki ezzel a tudással felvértezve a gyerekek szenzomotoros fejlesztéséről külön foglalkozás keretén belül is gondoskodik. 

 

Elérhetősége: +36 30 667 8744, haboskakaoovoda@gmail.com

Anger Zsuzsi, Patz-Stadler Zsuzsi, Bartha-Kiss Zsófia,  Blaskovits Böbe és Kovács-Blaskovits Reni nevelik-gondozzák a gyerekeket. Meséikkel, játékötleteikkel varázsolják el őket nap mint nap, lelkesedésük magával ragadó. A gyerekeket a játékon keresztül észrevétlenül ismertetik meg a környező világgal, a közösségi élet szabályaival, önmagukkal. Felfogásuk szerint egy-egy témát minél több oldalról kell megközelíteni: zenével, mesével, vizuális technikákkal – mindezt egyénre szabott fejlesztéssel. Fontosnak tartják, hogy a gyerekeket fokozatosan önállóságra tanítsák, ösztönözzék szeretetük kifejezésére, önmaguk és mások elfogadására, hogy olyan kisiskolásokká váljanak majd, akik hisznek saját magukban és képességeikben.

Cs. Ferenczi Szilvia – gyermekpszichológusként segíti munkánkat. Szilvia a koragyermekkor szakértője, ami igazi ritkaság az ő szakmájában, a gyermek újszülött korától lehet kérdésekkel fordulni hozzá. Foglalkozik szülő-csecsemő konzultációval, család- és párterápiával. 

Elérhetőségei:   szilvia@ferenczi.me +36 30 945 9793

Óvoda OM azonosítója: 201631

Scroll to Top